top
logo


feed-image RSS
ViperClean.hu Egytárcsás súrolók
Egytárcsás súrológépek
VE 15P PDF Nyomtatás E-mail

6343Kis fordulatú egytárcsás súroló nagy igénybevételekhez – robosztus, megbízható

A VIPER VE 15 P egy nagyteljesítményű alacsony fordulatú egytárcsás súroló különböző tisztítási feladatok elvégzéséhez. Az egytárcsás súroló programunknak köszönhetően ezeket a VE gépeket nagyon vonzó ár/érték arányban ajánljuk. Egyszerű és könnyű használat jellemzi.

Bővebben...
 
VE 17 PDF Nyomtatás E-mail

6143Egytárcsás súroló keménypadlók tisztításához

A VIPER VE 17 a sorozat azon egytárcsás súrolója, mely szinten minden súrolási feladat ellátására tervezve. Az egytárcsás súroló programunknak köszönhetően ezeket a VE gépeket nagyon vonzó ár/érték arányban ajánljuk. Egyszerű és könnyű használat jellemzi.

Bővebben...
 
VE 13P PDF Nyomtatás E-mail

6103Kicsi, alacsony fordulatú egytárcsás súroló könnyű, közepes tisztítási feladatra

A VIPER VE 13 P egy alacsony fordulatú egytárcsás súroló az egyszerű tisztítási feladatok ellátására tervezve. Az egytárcsás súroló programunknak köszönhetően ezeket a VE gépeket nagyon vonzó ár/érték arányban ajánljuk. Egyszerű és könnyű használat jellemzi.

Bővebben...
 
VE 18P PDF Nyomtatás E-mail

6116Alacsony sebességű egytárcsás súrolóval - kemény padlók permetezése, tisztítása

A VIPER VE 18 P egy alacsonysebességű egytárcsás súroló különböző tisztítási feladatok ellátásához. A platform dizájnnak köszönhetően ezeket a VE gépeket vonzó ár/érték aránnyal kínálhatjuk. Könnyen és egyszerűen használható kezelő felület.

Bővebben...
 
VE17 DS PDF Nyomtatás E-mail

6143Két sebességes egytárcsás súroló rengeteg, különböző feladatra

A VIPER VE 17 sorozat több feladatra is felhasználható kettős sebességű egytárcsás súroló különböző tisztítási feladatok ellátására tervezve. Súroláshoz, permetező tisztításhoz és polírozáshoz. A platform dizájnnak köszönhetően ezeket a VE gépeket vonzó ár/érték aránnyal kínálhatjuk.

Bővebben...
 



bottom
top

tisztalakas_banner


bottom

Készítette: PolarSys Honlapkészítés